27 Apr 2011

Haii..

Hai aLL ASaLAmuALAikum..
WaHh wALAuPun DaLAm KeSeDiHAn..
TApi TeTAp GAk MAsuk bLog KAminAKaL Nie,,
MAne bUdak2 niE..? TaK LePAk PoN..?
Ape MAsaLAh..?
TahuLAh MAya DAh BrEAk NgAn BOy TApi KAmiNAkAL TeTAp MAcAm Nie
SAme Je TAu..
Huh!!.. BrTDay BoY Dha NAk DeKAt Nie..
So KAwAn2 Ade PLan Ta NAk BuAt Ape..?
HuRm MAsih DaLAm PemiKiRan Nie..
WaLauPun SakiT Nie TAk BApe Nak SiHAt Nie DeMAm RinDuKAn DIe..
HErM..
aLhAmDuLiLah BeLLa DAn LEo
SeMAkin BaHAgiA..
MAya DoaKAn YaNG TerBAik BuAt YOu ALL OkEyh..
YAng LAin Pon JAngAn Lupe yea..?
WAHh DAh RAmAi Yea FoLLow..?
aLhAmdULiLAh Nnty Ade PekEmbANgAn KAmiNaKaL LAgi MAya PoSt BAnYAk2..
PiC KAminAKal YaNg NaKAL OkEyh..
PeAce!!!

20 Apr 2011

hai all lame ta masuk blog kaminakal nie..
tahx pda yang follow..
ta tahu na post ape sebab dha lame kaminakal ta brsama..
leo..boy dan lain2 bz saje hndaknye..
hahahaahaa...ape pun dah update dha blog nie dah cantek dha.
perkembangan masih ta de ag...
ape pun thx all.

10 Apr 2011

PERTAMA.
Bersedekahlah kepada orang lain lebih
daripada yang mereka perlukan dan
lakukanlah dengan penuh kerelaan.
KEDUA.
Kahwinilah lelaki / wanita yang gemar
anda berbicara dengannya, kerana
kemahiran berbicara antara satu dengan
lain akan menjadi lebih penting apabila
usia semakin tua.
KETIGA.
Usahlah mempercayai segala perkara yang
anda dengari. Berbelanjalah sekadar apa
yang ada atau tidurlah seberapa lama
yang anda perlu
KEEMPAT.
Apabila mengatakan, "Maaf", tenunglah
matanya.
KELIMA.
Usah tertawakan impian orang lain.
Manusia tanpa impian tidak memiliki apa-apa.
KEENAM.
Cintailah seseorang dengan sepenuh hati
dan penuh kasih sayang. Sungguhpun anda
akan berasa seolah-olah diri anda
tersiksa, tapi percayalah itulah
satu-satunya untuk melengkapkan
kehidupan ini.
KETUJUH.
Jika berlaku perselisihan pendapat,
bertengkarlah secara aman. Usahlah
menyebut nama sesiapa ketika bertengkar.
KELAPAN.
Usahlah menilai seseorang berdasarkan
peribadi keluarga mereka.
KESEMBILAN.
Berbicaralah dengan tenang dan
berfikirlah dengan pantas.
KESEPULUH.
Apabila seseorang bertanyakan satu
soalan yang tidak anda gemari,
lontarkanlah senyuman dan bertanyalah
padanya,"Kenapa anda ingin tahu?"
KESEBELAS.
Ingatlah bahawa setiap cinta dan
pencapaian yang besar akan melibatkan
pengorbanan dan risiko yang besar.
KEDUABELAS.
Ucaplah "Semoga anda diberkati" apabila
mendengar seseorang bersin.
KETIGABELAS.
Apabila anda kerugian, janganlah jadi
kurang ajar.
KEEMPATBELAS.
Berpeganglah kepada tiga R:
1. Rasa hormat pada diri sendiri;
2. Rasa hormat kepada orang lain;
3. Rasa tanggungjawab terhadap semua
tindakan anda

KELIMABELAS.
Usahlah benarkan pertikaian yang sebesar
hama merosakkan sebuah persahabatan yang
besar.
KEENAMBELAS.
Apabila menyedari bahawa anda telah
melakukan kesalahan, usahlah berlengah
untuk perbetulkan kesalahan itu.
KETUJUHBELAS.
Tersenyumlah ketika menjawab telefon.
Pemanggil akan melihatnya daripada suara
yang mereka dengar.
KELAPANBELAS.
Ada ketikanya anda perlu bersendirian

2 Apr 2011

pasangan kaminakal bercinta



haii all...hai hai hai bye bye...
hahhahahaha...kelakar kan..? akhirnya..HA HA!..
lame dah ta msuk blog sebenarnye mencari ilham nie tau..
tak tahu nak masukkan ape sebenarnye..akhirnye inilah hasilnye..hehheee......
na tahu ta..? ade ke adelah hamba allah tuh bag pic semata2 suo edit tengah tuntut ape yang harus dituntut nie..
hahhahahha..hebat kan..? ewaahh! ta de lah kaminakal tetap kaminakal..hahhaaa..tapi baik saje hendaknye..huhuh..
hope leo dan bella kekal hndaknye,,jangan penah selingkuh huhuh..
ade g tuh hehhehe.hebat broo..!! daaaa..

22 Mar 2011

hohohoh kaminakal...!!!



20 Mar 2011

bella maya

bella dan maya hehhehe...
gabungan terhebat..lallalaa...

18 Mar 2011

hai semua yang melawat group kamidisini...
hahhaha jam nie pukul 3.34 petang...
hehheheh...semalam best lepak dekat kluang...
dengan dak2 kaminakal...hehehhe....
snap2 gambar lagi...tapi sayangnye ade sorang yang tak ada...
botak..macam touching lak dye kan..?
herm.anyway sorylah,,,,ta tahu lak kan..?
herm pada kawan2 yang lain says sorylah..
hahha nie amat with sayang dye..
amboi dah berangan na anak ke..?
anak razi jadi mangsa...
hahhaha...ape pun ta leh..hehe...
hahhah nie ta tahu agenda ape sebenarnye aku na wat..
hahha kelakar tapi nasib aku ta leh ade misai bahaya tau...hahahhaa... razi? tangan tgoklah adoii ta le bla..
hahhaha,,,satu lagi ta leh renggang ngan amat si razi uh...
agagagaga....

hhaahhaa kaminakal hanya disini..
hehhehehe.....
memang the best,,fb dah ade..group dah ade...
blog dah ade...
huhuhuhuhuh

15 Mar 2011

eikamaya.blogspot.com

hai all...
ika dan maya disini..
baru jek edit nie...ade orang suruh gabungkan pic nie..
hahha nampak cutelah kami berdua..
perasannye..hahahhaa....
wahhh...hai all..
akhirnya blog dah cantik dah...
hahahha yang follow pon kire boleh tahan..
kaminakal nie senyap jek kat group nie mesti ade ape2...
heheheheh...na sampaikan pesanan ta pi ta pelah lain kali jeklah..
hahhahaha....
esok cuty khamis cuty ish ta sabar na jumpe boy..
ta pi macam na jumpe dorang nie..
tahlah kan..?
eh eh ade pic baru boy tau...
khas buat dak2 kaminakal nie...okeyh ta,,?
hehhehe..

13 Mar 2011

12 Mar 2011

ini kisah abit...

abit jem...ahahhahaha jemlah jadinye layan dye nie..
kenali dye okeyh,,,,,hahhaa

cerita tentang maya..

ini syelah maya hehhehe....sye dan ika lah perempuan dalam group nie kot eh eh..
cik nini ade gaklah hahhahaa...ape pon,,wiki wiki ayat leo.

ini kisah tetang amat..

ini amat tak tahu nak panggil ape...
max ke amat ke..hahhhaa pklah ape pun tak leh...

ini kisah tetang boy junior...

macam ada pada boy junior....tak de dye yang lain tak boleh wat jahat tol ke..? adesss
pandai2 pklah yang mane tahu..huhuhuh

ini kisah tentang leo...dari mula dan sekarang

nie kisah tetang leo...hebat ta hebat pandai nilai sendiri dye dulu dan sekarang ....

11 Mar 2011

hari nie..?
pehh ta tahu nak tulis ape dah kat blog kaminakal nie...
hehehhee....eh macam dah berubahlah kan..?
huhuhu saje jek...ta pi kotak chat kat bawah sekali tau..
jangan keliru yea..? ape pon pada yang follow tuh thx k..hehehee,,
Gelisah tak bermaya
Manipulasi antara kita
Dan bencana yang melanda
Generasiku menjadi mangsa
Dan ini bukan lagi
Seperti yang kau impikan
Percaya kataku

Korus
Aku bimbangkan dunia
Tiada cahaya ku terima
Aku tentang segalanya
Moga kau akan turut serta
Di dunia kuasa sementara
Komunikasi tiada makna

Dan tindak balas ego yang ku terima
Tiada perasaan kecewa
Dan ini bukan lagi
Seperti yang kau impikan
Percaya kataku

Aku bimbangkan dunia
Tiada cahaya ku terima
Aku tentang segalanya
Moga kau akan turut serta
Di dunia kita
Lalalalala oh oh oh oh
oh oh oh oh

9 Mar 2011

otemen...!! wiki wiki

inilah penyelamat otomen ape bende tah perkenalkan leo..!
HA HA!...
macam nie pon boleh leo leo..
ta selamat dunia macam nie tau! HA HA!..
gaya itu penting...

8 Mar 2011

Diskriminasi menjatuhkan aku
Reputasi kini menjadi bisu
dan aku , ku layu
disitu

Mengharapkan sesuatu yang baru
itulah impian aku

C/O
Dan bila kau menghilang
Musnah la, musnah impian
tuk menggapai bintang
terangi hidup ku
Ku mahu kau tahu
engkaulah, destinasiku
dalam ingatanku .. oh oh oh...

Kerana diri ini tak daya lagi
menempuh hidup yang ku temui
dan aku , ku tunggu .. oh oh oh
disitu

Mengharapkan sesuatu yang baru
itulah impian aku

C/O


Lirik Situasi - Bunkface